Een dialoog over GELUKKIG MAKEN… Wie doet mee?

Foto: HugodeGrootstraat

VELP – Ik doe mee aan de de themaweek ” Arnhem in Dialoog ” en stel als gespreksleider mijn nieuwe praktijk en huiskamer in Velp open om met een ieder die dat wil een dialoog aan te gaan over het prachtige thema “Gelukkig maken”.

Een thema dat volgens mij iedereen raakt, en waar iedereen met enige regelmaat naar op zoek is. Misschien soms zelfs helemaal de weg kwijt is en opnieuw richting zoekt …….

Een dialoog betekent dat je luistert naar elkaar en niet in discussie gaat. Dit bevordert onderling begrip en uitwisseling van meningen en ervaringen. Het verbreedt je horizon, en je leert vaak nieuwe mensen kennen, je krijgt inspiratie hoe het ook anders kan.

Dus in de week van 6 t/m 14 november gaat het gebeuren. Op dinsdagavond 10 november is een bijeenkomst van 19.30 tot 21.30 uur, ik heb nog enkele plaatsen vrij.

Ook zou ik graag op zondagmiddag 8 november van 15.00 tot 17.00 een dialooggroep willen organiseren. En mochten de vele aanmeldingen het nodig maken verdere avonden te plannen, dan gebeurt dat uiteraard, ook buiten deze themaweek. Want met hart en ziel delen over dit wezenlijke thema is zo belangrijk!

In verband met de planning van de groep(en) stel ik het op prijs als je je vooraf aanmeldt. De kosten hieraan verbonden zijn een vrijwillige bijdrage naar draagkracht voor dekking van de onkosten.

Dus: Wees welkom in mijn gezellige huiskamer, Hugo de Grootstraat 17, 6882 KR Velp.

Telefoon : 06 – 22 37 26 06, E-mail : [email protected], Jan Hop

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen