De hele maand juni 2 halen 1 betalen in het OV

REGIO – In juni lekker met z’n tweeën samen op pad? Reis dan met de bus of regionale trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland voor de helft van het geld, het tweede kaartje is gratis. Deze actie van Ervaar het OV is geldig van zondag 1 juni tot en met maandag 30 juni.

Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs, zoals de OV-chipkaart, en de tweede persoon kan met het speciale e-ticket van Ervaar het OV gratis meereizen. Je kunt zo vaak als je wilt van de samenreisactie gebruikmaken. 
Deze actie is niet geldig in Twente en Almere. Vervoersbedrijven die er aan meedoen zijn: Arriva, Breng, Connexxion, OV regio IJsselmond en Syntus, niet de Nederlandse Spoorwegen. Ervaar het OV wil meer mensen laten reizen met bus en trein, deze acties dragen daaraan bij.
Samen eropuit
Het voorjaar is het perfecte moment om er lekker op uit te gaan. En het mooie is: er zijn altijd leuke dingen te doen. Naar de dierentuin, het pretpark, de bioscoop, een festival of gewoon lekker shoppen. 
Op de OV-bestemmingswijzer op de website staat een handig overzicht van alle bijzondere bestemmingen en evenementen in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Je selecteert een bestemming en er verschijnt direct een reisadvies van deur-tot-deur.
Kijk ook eens in de agenda van een van de andere regionale nieuws.nl websites zoals daar zijn: Apeldoorn, Arnhem, Beuningen, Dongen, Ermelo, Lingewaard, Nijkerk, Rheden, Tubbergen en Wijchen. Klik op de plaats voor de website van een andere lokale Nieuws.nl website.
Kijk voor meer informatie over deze actie op de website van Ervaar het OV: https://www.ervaarhetov.nl/acties/2-voor-de-prijs-van-1-in-juni.html
Voor inspiratie over uitstapjes klik op:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen