Kaartverkoop “Bouwburg The Movie” vrijdag 6 juni van start

VELP – De laatste week van de zomervakantie is het weer tijd voor het kindervakantiekamp Bouwburg op het terrein van de Helicon aan de Larensteinselaan in Velp. Dit jaar is dat de week van 18 t/m 22 augustus.

Tijdens de Bouwburgweek staat het bouwen van je eigen hut natuurlijk centraal, maar er zijn ook genoeg andere dingen te doen op! Sport en spel, knutselen, muziek dans en theater en vooral heel veel lol maken met je vriendjes en vriendinnetjes. Bouwburg biedt ruimte aan ruim 600 kinderen, vorig jaar waren de kaarten in razend tempo uitverkocht, dus wees er snel bij!
Vrijdag 6 juni om 09:00 uur start de digitale kaartverkoop via de website www.bouwburg.nl  
Het kamp is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn 5 groepen op het kamp, de mini’s ( 4-6 jaar) zijn de oranje-groep.  De kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen kiezen uit vier verschillende groepen, blauw paars rood en groen. 
Het thema is dit jaar “Bouwburg The Movie”,  tijdens de week strijden vijf hoofdfiguren samen met de kinderen van hun groep om de felbegeerde hoofdrol in het eindstuk van de week.
 
Op vrijdag komt deze strijd tijdens het inmiddels befaamde eindspektakel tot een absolute climax, en zal duidelijk worden wie van de hoofdfiguren de hoofdrol heeft bemachtigd. 
Kijk voor meer informatie op http://www.bouwburg.nl/
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
bouwburg1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen