Juffer Bielo zoekt een Jofel Buiten

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Bielo is een schildpadpoes van bijna 11 jaar. Zij is een dame met allure. Bielo weet goed wat ze wil en als je haar kent kun je dit aan zien komen. Deze dame neemt geen genoegen met een balkon maar heeft ruimte nodig om naar buiten te kunnen.

Ze heeft ook haar knuffel- en aaimomenten maar die bepaald zij zelf. Bielo is niet geschikt in een drukke omgeving te wonen met jonge kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Bielo.

Diernummer: 22190

Bielo

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/bielo/

Heeft u interesse? Geeft u Bielo een tweede kans?
Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden