Voordrachtperiode Sportverkiezingen tot 29 november

Foto: Duim omhoog

GEMEENTE RHEDEN – Ieder jaar wordt in de gemeente Rheden gezocht naar bijzondere sporters. Mensen die een unieke prestatie hebben geleverd, een inspirerend sportverhaal met zich meedragen of een onnavolgbare ontwikkeling hebben doorgemaakt.

We presenteren deze sporthelden tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing Rheden! Ook dit jaar vindt de Sportverkiezing plaats. Dit gaat gebeuren op maandagavond 4 januari 2016, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Ken jij een sporter, team of coach die in 2015 een bijzondere prestatie heeft geleverd? Of vanwege een inspirerend sportverhaal het verdient om één van de sportprijzen te winnen? T/m 29 november nu is het mogelijk sporters voor de volgende categorieën voor te dragen:

  1. Sporter of sportteam,
  2. Sporttalent(en),
  3. Aangepast sporter of sportteam
  4. Sportcoach.

Wil jij iemand of een team uit één van de bovenstaande categorieën voordragen, dan kan dat tot en met zondag 29 november, lees HIER de criteria waaraan de sporter moet voldoen en download HIER het voordrachtsformulier.

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs. Bij deze prijs kies jij de winnaar. Op http://www.rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen zullen alle verhalen van de voorgedragen sporters komen te staan. Breng via deze website voor 20 december een stem uit op jouw favoriete sporter, team of coach. De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Stemmen gaat als volgt: Vanaf 30 november staan de namen in de online Opiniepeiling. Ga naar http://rheden.nieuws.nl, scrol naar beneden en houdt de rechterzijde in de gaten. Onder het kopje “Opiniepeiling” kan je éénmalig een keuze maken uit de voorgedragen sporters.

Let op! Stemmen kan en mag maar één keer en is mogelijk t/m zondag 20 december, daarna gaat de opiniepeiling van de website af en worden alle stemmen geteld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden