Stemmen op de Publieksprijs Sportverkiezingen Rheden 2015, het kan nu!

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Ieder jaar wordt er in de gemeente Rheden gezocht naar bijzondere sporters. Mensen die een unieke prestatie hebben geleverd, een inspirerend sportverhaal met zich meedragen of een onnavolgbare ontwikkeling hebben doorgemaakt.

We presenteren deze sporthelden tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing Rheden! Ook dit jaar vindt de Sportverkiezing plaats. Dit gaat gebeuren op maandagavond 4 januari 2016, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

In de afgelopen weken zijn er 9 sporters voorgedragen voor de volgende categorieën:

  • Sporter of sportteam,
  • Sporttalent(en),
  • Sportcoach,

Alle verhalen van de sporters zijn te vinden onder het tabblad ‘Sportverkiezingen 2015’.
Een vakkundige jury zal alle voordrachten bekijken en een winnaar per categorie kiezen.

Publieksprijs
Naast het feit dat de sporters kans maken op de winst in hun categorie, komen zij in aanmerking voor de Publieksprijs. Bij deze prijs kies jij de winnaar. Lees de verhalen van de sporters en stem op jouw sportheld van 2015. De sporter, team of coach met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. De categorieën zijn hierbij niet van toepassing.

Stemmen
Stemmen kan maar één keer en is mogelijk t/m zondag 20 december. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden (4 januari 2016) worden de winnaars in de categorieën en de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt.

Sportverkiezing 2015 gemeente Rheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen