DVOV meiden D1 een ware kampioen

Foto: DVOV

VELP – Door op zaterdag 28 november 2015 ook de beslissende wedstrijd overtuigend met 7-2 te winnen, is DVOV MD1 de terechte kampioen geworden in haar competitie.

Alle zeven gespeelde wedstrijden werden namelijk gewonnen en in die wedstrijden werden maar liefst 83 doelpunten gemaakt. Een kampioen waardig!

Bij de beslissende wedstrijd op het hoofdveld van DVOV waren veel toeschouwers aanwezig. Zowel mede-DVOV’ers als ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere belangstellenden wilden dit allereerste kampioenschap ooit van een Velps meidenteam natuurlijk met eigen ogen zien. Doordat de toeschouwers allerlei spandoeken, toeters en andere feestartikelen hadden meegenomen, ontstond een echte kampioenssfeer, waarin de DVOV-meiden opnieuw een perfecte wedstrijd speelden.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter werd het kampioenschap uitgebreid gevierd en vloeide de (kinder)champagne rijkelijk. Ook werd een enorme bokaal aan de meiden uitgereikt en werden ze door de club en coaches getrakteerd op frietjes, drinken en diverse cadeaus.

DVOV MD1 bestaat uit Esme Beekhuis, Maxime van Wijk, Kim Scholten, Danique Pott, Julia Arbeek, Sophia Theunissen, Lieve van Schaijk, Dominique Peelen en Joanna van de Merbe. Hun trainers en coaches zijn Pascal van Wijk, Eric Arbeek en Nikolai Pott.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen