Onthulling Bankje Rondje RoSa in bossen van Rozendaal

ROZENDAAL – Op zaterdag is het bankje bij de start van “Rondje RoSa” officieel onthuld door wethouder Anton Logeman van Rozendaal.

De wethouder van Rozendaal met in zijn portefeuille onder andere sport, Anton Logeman onthulde samen met Timo de Jonge om 10.00 uur het bankje ‘Rondje Rosa’. Maar niet voordat iedereen van harte welkom werd geheten voor hun komst. Initiatiefnemer Ronald en Sandra de Jonge bedankten alle lopers van de Rozendaalse Bedriegertjes lopers en Rozendaalse Veldloop voor het bijelkaar brengen van het geld dat besteed is aan de realisatie van het bankje.

Tijdens de laatste editie van de Rozendaalse Veldloop op 2 september was een geldbedrag van €250,– overhandigd aan Ronald en Sandra de Jonge. Zij hebben hebben het rondje uitgemeten en gemarkeerd met palen elke 500 meter met een gele kop en om de 2,5 km een blauwe kop. Het is zeer geschikt voor intervaltrainingen.

Het bankje is geplaatst bij de start van het Rondje, het is te vinden aan de Schelmseweg zo’n 800 meter vanaf de parkeerplaats in de bocht van de weg Rozendaal – Arnhem.

Meer info te vinden op www.rondjerosa.nl of [email protected]

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen