Gemeente Rheden wil uw mening horen

Foto: nieuws

GEMEENTE RHEDEN – Op maandag 14 december verschijnt er in het digitaal inwonerspanel ‘Rheden Spreekt’ van de gemeente Rheden een vragenlijst die gericht is op vrijwilligerswerk, mantelzorg, buurtwerk en algemene ondersteuning voor (oudere) inwoners.

De gemeente wil graag weten wat u vindt van de voorzieningen die de gemeente Rheden hiervoor heeft ingericht. Deze voorzieningen zijn vaak samen met u ingericht om inwoners te helpen zichzelf te redden. En ook om het makkelijker te maken anderen te helpen.

Digitaal inwonerspanel
Het digitale inwonerspanel ‘Rheden Spreekt’ is een groep inwoners waaraan de gemeente Rheden regelmatig vragen stelt over onderwerpen en thema’s die spelen binnen de gemeente. Met het geven van uw mening helpt u de gemeente om de beste keuzes te maken. Door deel te nemen aan het inwonerspanel krijgt u de mogelijkheid om uw mening te geven en invloed uit te oefenen.

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De gemeente gebruikt de uitkomsten voor het verbeteren van de voorzieningen voor u.
Met uw hulp kunnen ze in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen. U kunt zich, als inwoner (organisatie) van de gemeente Rheden aanmelden via: www.rhedenspreekt.nl

Zij hopen van harte dat u als inwoner van de gemeente Rheden deel wilt nemen aan het inwonerspanel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen