Goed competitie vervolg Boul’Animo  

Foto:

DIEREN – Op de 3e dag van de Nationale Competitie van de Nederlandse Jeu de Boules Bond hebben de teams van Boul’Animo wederom goede resultaten behaald.

Het 1e team van de vereniging wist de eerste plaats in de hoofdklasse A te behouden. Met 3 winstpartijen bleven Theo v.d. Meer, Johnny Saalmink en Wim van Ree de concurrentie voor. Mochten zij op de laatste dag wederom zo’n goed resultaat behalen, is zelfs promotie naar de ereklasse niet ondenkbaar. 
Boul’Animo 2 wist 2 van de 5 partijen in winst om te zetten. Als debutanten in de hoofdklasse B bezetten Nettie Lensink, Dennis Nootenboom en Teake van Bilsen met 8 uit 15 een keurige 7e plaats op de ranglijst  (van 20). Dit team zal op de slotdag nog enkele winstpartijen nodig hebben om zich op dit niveau te handhaven. Men kan zelfs nog met een schuin oog omhoog kijken, zo klein zijn de onderlinge verschillen. 
Het 3e team van Boul’Animo stelde duidelijk haar kandidatuur  voor promotie. Met 9 punten uit 11 partijen staan Jeroen v.d. Mei, Herman Hamer en Henk Schoolderman los van de concurrentie in de 2e klasse A. Fred Lamberts verving op deze dag Henk Schoolderman, die wegens een verkeersongevalletje niet kon gooien. 
Hoewel Boul’Animo 4 in de onderlinge partij de winst aan het 3e team moest laten, prijken Peter Hietbrink, Cor Nootenboom en Patrick v.d. Schief op een mooie 2e plaats in 2 A. Met 7 uit 11 kunnen ook zij op de slotdag nog promotie bewerkstelligen. 
Al met al mag Boul’Animo zeer tevreden zijn met het competitieverloop tot nu toe.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
bouleanimo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen