Recht van Spreken door Theaterkoor Music for All

Foto: Music for All

DIEREN – Theaterkoor Music for All is opgericht in september 1999. In de begintijd speelde het koor veelal musicals, maar de laatste jaren wordt er vooral muziektheater gemaakt. En met succes. Een trouw publiek weet de weg naar de voorstellingen prima te vinden.

De productie ‘Recht van Spreken’ is een origineel muziektheaterstuk. De teksten zijn geschreven door regisseur/schrijver Wim Sanderse. De prachtige muziek is gemaakt door dirigent/componist Christan Grotenbreg.

Waar gaat het over?
Een gezin als dertien in een dozijn. Een vader, moeder, zoon en dochter. Een huis vol geluk en geen wolk aan de lucht. Maar niets is wat het lijkt.

Vader heeft zich jaren geleden in één van de kamers van het huis opgesloten en leeft daar sindsdien een teruggetrokken bestaan, onder toeziend oog van moeder en Walter.
Niet tevreden met de herinneringen en de opvoeding die zij hebben gekregen, nemen zoon en dochter het heft in eigen hand en klagen hun vader aan, in de hoop hem te kunnen straffen voor hun eigen mislukkingen.

Onder leiding van rechter, advocaten en jury ontplooit zich een bizar familiedrama, waarvan zij allen denken de winnaar te kunnen zijn.

Uitvoeringen:

  • Zaterdagavond 12 maart 2016: 20.00 uur
  • Zondagmiddag 13 maart 2016: 14.30 uur
  • Vrijdagavond 1 april 2016: 20.00 uur
  • Zondagmiddag 3 april 2016: 14.30 uur

Locatie:
Schouwburg Theothorne, Callunaplein 77, 6951 CN Dieren

Tickets á €17,50 zijn te reserveren via: http://mfadieren.com/tickets/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen