Sportverkiezing Rheden verwelkomt partners

Foto: Sportverkiezing Rheden 2015

Sportbedrijf Rheden, organisator van de Sportverkiezing Rheden, heeft de ambitie om ieder jaar meer inwoners, verenigingen en lokale organisaties te betrekken bij de verkiezing. Vorig jaar werd de Publieksprijs ingevoerd, dit jaar verwelkomt de organisatie een groot aantal lokale ondernemers als partner. Het is tijd om de partners voor te stellen.

In totaal hebben 12 bedrijven zich verbonden aan één van de categorieën (Sporter of Sportteam, Sporttalent of Sportcoach) of de Publieksprijs. Zij stellen de prijzen voor de betreffende categorie ter beschikking. De partners van de hoofdcategorieën zijn:

Fysiotherapie Het CentrFysiotherapie-Het-Centrumum – Sporter of Sportteam van het jaar
Fysiotherapie Het Centrum is sinds 40 jaar een begrip in Dieren en omstreken. Het motto van de praktijk luidt: geen van ons kan alles, maar voor ieder probleem hebben wij een gespecialiseerde collega. Het Centrum streeft een actieve benadering van het gezondheidsprobleem na.
Sinds enkele jaren is er intensief contact met andere paramedische disciplines wat heeft geresulteerd in de oprichting van het Para Medisch Centrum Dieren. Recentelijk werd er een nieuw pand geopend aan de Wilhelminaweg 25 te Dieren.

“Door de Sportverkiezing Rheden te steunen willen wij het belang van een actieve levensstijl benadrukken. Bewegen/sporten is een absolute voorwaarde om een gezond leven te leiden. Wij ondersteunen graag de categorie waarin Sportteams zijn vertegenwoordigd omdat wij van menig zijn dat, indien je als team optimaal functioneert, je het beste in elkaar naar boven haalt. Dat geldt niet alleen voor sporters maar ook voor ons team van fysiotherapeuten.” Zo vertelt Theo van Berkel.

Sport- en HealthclubSport- en Healthclub De Cirkel 2 De Cirkel – Sporttalent van het jaar
Sport- en Healthclub De Cirkel in Rheden beschikt over een zeer gevarieerd aanbod voor fitness, zwemmen en groepslessen. De Cirkel is een compleet preventiecentrum door de diversiteit van het aanbod: er kan binnen, buiten, in het water en in de zaal gesport worden. Het motto van het centrum luidt niet voor niets: De Cirkel, zoveel meer dan een fitnesscentrum. Door doelstellingen van de klant centraal te stellen en de persoonlijke begeleiding van ons team zorgt De Cirkel ervoor dat de weg naar een gezonde leefstijl ingezet wordt.

“Het gaan voor een doel en het gaan voor sport en bewegen in zijn algemeenheid, daar maakt De Cirkel zich hard voor. Vandaar dat wij de Sportverkiezing Rheden 2015 toejuichen en ons richten op de categorie Sporttalent. Wij hebben de verhalen van genomineerde sporttalenten Jasmijn Lau (Atletiek) en Fleurien Boveld (Waterpolo) met bewondering gelezen.” Zo vertelt Laska Mosterman, directrice van De Cirkel.


FysiotherapFysiotherapie Ter Horst Velpie Ter Horst – Sportcoach van het jaar
Fysiotherapie Ter Horst is gevestigd in Velp. De praktijk is gespecialiseerd in onder andere fysiotherapie, manueel therapie en sportfysiotherapie. Het motto ‘Fysiotherapie Ter Horst Sterk in bewegen’ geeft al aan dat sport een dagelijks thema is voor de praktijk. Ter Horst helpt u graag goed en snel van uw klachten af. De praktijk heeft een speciaal spreekuur voor (sport)blessures. Sporters kunnen hier terecht voor een gedegen advies.

“Als fysio praktijk zijn wij nauw betrokken bij sportverenigingen, sporters en coaches in de omgeving. Zo steunen wij de Wind Mill Cup, Posbankloop, Tennis Vereniging Beekhuizen en Arnhemse Hockey Club (AHC). De sportverkiezing is een mooie aanvulling. Wij hebben ons verbonden aan de categorie Sportcoach omdat wij het contact met sportcoaches- en trainers belangrijk vinden. In onze specialiteit, het behandelen van blessures, zijn zij degene die in een vroeg stadium signaleren dat er iets aan de hand. Korte lijnen met de trainer/coach zijn vervolgens essentieel want voorkomen is beter dan genezen.” Zo vertelt Gert Lieferink van Fysiotherapie Ter Horst.

logo-Veldman-Sport-goed-[Converted]

Veldman Sport – Alle categorieën
Sporters uit de gemeente Rheden zullen Veldman Sport Velp kennen. Het is dé sportspeciaalzaak in de omgeving. Bijzondere sportprestaties worden geleverd als het juiste materiaal voor handen is. Bij Veldman Sport kunt u terecht voor deskundig advies. De specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste sportproduct.

Veldman Sport was vorig jaar de eerste die zich verbond aan de Sportverkiezing Rheden. Dit jaar steunt de sportzaak de drie hoofdcategorieën Sporter of Sportteam, Sporttalent en Sportcoach van het jaar. Samen met de hiervoor genoemde bedrijven verzorgt Veldman Sport de prijzen.

Publieksprijs
Bij de Publieksprijs kiezen inwoners dé sportheld van 2015. Alle genomineerde sporters (ongeacht hun categorie) komen in aanmerking voor de Publieksprijs. De genomineerde met de meeste stemmen wint de prijs. De stembus voor de Publieksprijs is inmiddels gesloten. Er zijn in totaal 2.075 stemmen uitgebracht op alle sporters. Op 4 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Publieksprijs is een assortiment van prijzen welke beschikbaar worden gesteld door diverse bedrijven. Na de Sportverkiezing wordt bekend om welke ondernemers het gaat. Bekendmaking nu zou een te duidelijke hint zijn naar de winnaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen