Festiviteiten rond Kasteel Rosendael Foto’s 

ROZENDAAL – Ter ere van het 700 jarig bestaan van Kasteel en Landgoed Rosendael vonden er afgelopen vrijdagmiddag diverse festiviteiten plaatst. In de kerk aan de Kerlaan in Rozendaal  hadden zich diverse genodigden en belangstellenden verzameld.

Burgemeester Klein Molekamp bood namens de Gemeente Rozendaal een 150 jaar oud boek aan de heer  van den Tweel , directeur Geldersch Landschap& Kasteelen.
hi508pjsuyuyslzspyipk4l83
Vervolgens was het mevrouw Esmeijer, directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds, die de heer van de Tweel een cheque aanbood van maar liefst €150.000,– voor behoud en restauratie van het Kasteel Rosendael. Ook werd er nog gesproken door Commissaris van de Koning, de heer Cornielje.
lc855dcg6b24f3ed8hr2i2tst
Met zijn allen ging men vervolgens gezamenlijk naar het Kasteel door de gerestaureerde toegangspoort, waar 7 kanonschoten voor 700 jarige bestaan klonken. Hierna kreeg het gezelschap een rondgang door het Kasteel, en de kasteeltuin met de Bedriegertjes en werden er diverse optredens gegeven door onder andere de Koninklijke Rozendaalsche Kapel en Introdans. 
pvazs9flhetpw3q8ihkz5ti6i
 
Als laatste wordt het gehele gezelschap uitgenodigd voor een ijsje, hapje en drankje bij de Oranjerie.
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
p7hn3mnxhzunyutyg4o7faiyr
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen