Avond 4 daagse Rheden gaat gewoon door!

Foto:

RHEDEN – Stichting Avond 4 Daagse Rheden (A4D) is een feit! Met behulp van een eenmalige bijdrage van de Gemeente Rheden, en een sponsorbijdrage van Berendsen Kamerverhuur uit Arnhem, heeft de organisatie van de avond 4 daagse het kapitaal bij elkaar gekregen welke nodig was om een stichting op te richten. 

Eerder dit jaar luidde de organisatie van de Avond 4 daagse nog de noodklok (zie http://rheden.nieuws.nl/nieuws/20140323/Avondvierdaagse-afgelast) omdat de vrijwilligers niet goed verzekerd zijn, en er geen kapitaal was om een stichting op te kunnen richten om een dergelijke verzekering in eigen beheer af te kunnen sluiten. 
Met de formele oprichting van de stichting is het voortbestaan van dit prachtige evenement gewaarborgd.
 
Stichting A4D Rheden is dan ook trots te kunnen melden dat de avond 4 daagse gewoon door gaat, ze staat in de startblokken om een geweldige 42e editie van de Rhedense Avond 4 Daagse te organiseren.
 
Loopt u óók mee?
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
av4rheden0
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen