Lange dagwandeling rond het 700 jarige kasteel Rosendael

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 18 oktober een wandeltocht van ca. 16 km door het prachtige buitengebied van Rosendael. 

Vanaf het kasteel en de rand van het dorp gaat de tocht langs beekjes, door dichte bossen, over zandvlaktes en over de heide. Onderweg wordt stilgestaan bij de begraafplaats en andere bijzondere plekken in het buitengebied van Kasteel Rosendael. De wandeling gaat langs een mooi uitzichtpunt en intussen kan men genieten van de volop aanwezige herfstkleuren. Ook is er tijd om over het belang en het nut van bossen te praten. 
 
Start: 10.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Duur: ca. 6 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Deelnemers dienen zelf voor eten en drinken voor onderweg te zorgen. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Bert Spit, tel. 06 – 49 058 102.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen