Nieuwe gastouderopvang in Ellecom

Foto:

Marion Spreeuw opende onlangs vol trots haar eigen gastouderopvang “Bereknus” in Ellecom. Met ruim 15 jaar ervaring in de kinderopvang en peuterspeelzalen (bij SKAR, Carion en Fris!) en de nodige diploma’s in haar bezit, waaronder die van VVE (voor- en vroegschoolse educatie), werd het nu tijd om als zelfstandige aan de slag te gaan.

“Bereknus” staat voor kleinschalige, flexibele opvang in huislijke sfeer met altijd 1 vaste begeleider én staat geregistreerd bij het LRKP. Bij “Bereknus” is er veel aandacht voor de spraak- en taalontwikkeling van de kinderen door het VVE-programma van Kiki de Beer. De kinderen worden op een speelse manier gestimuleerd om zich te ontplooien. Tevens kunnen de (iets oudere) kinderen spelen in de grote tuin, de dieren knuffelen en meehelpen in de moestuin.
Bereknus biedt een scherpe (bruto) uurprijs van € 5,50. Omdat “Bereknus” is aangesloten bij de regionale organisatie Het Gastouderbureau, kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er maximaal 5 kinderen per dag welkom!
Aanmelden:
Gunt u uw kind(eren) ook kleinschalige, flexibele omvang in een fantastische groene omgeving? Neem dan contact op met Marion Spreeuw via [email protected] of bellen met 06 40 96 68 22.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen