Peuterspeelgroep De Blokkendoos heeft enkele plaatsen vrij.

Foto: De Blokkendoos

VELP – De kleinschalige kinderopvang De Blokkendoos in Velp heeft nog enkele plaatsen vrij. De peuterspeelgroep is voor kinderen vanaf 1 jaar totdat ze naar de basisschool gaan.

Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend zijn de kinderen van harte welkom. De peuters mogen gebracht worden tussen 8.30 en 9.00 uur en opgehaald tussen 11.30 en 12.00 uur.
De opvang bevindt zich in een speellokaal achter het huis aan de Schonenbergsingel 21 in Velp.

De kosten zijn € 11,– per ochtend dat het kindje komt. Hier komt € 27.50 per maand bij voor Het Gastouderbureau (dit is wettelijk verplicht).

Anita heeft als gastouder een ruime ervaring met kinderen en doet haar werk met veel plezier.
Als de peuters gebracht zijn worden er verschillende activiteiten aangeboden zoals voorlezen, kleuren, plakken, kringspelletjes en zingen. Halverwege de ochtend zitten de peuters aan tafel om wat te drinken en fruit te eten. In de winter wordt er vaak een ommetje gemaakt, maar als het weer het toelaat wordt er in de tuin gespeeld.

Anita vertelt: ‘’Door mijn kleinschalige flexibele opvang krijgen de kinderen veel persoonlijke aandacht. Het allerbelangrijkste is dat de peuters plezier hebben. De peuters leren met elkaar omgaan en op een speelse manier begrippen als ‘om de beurt’.

Ik werk met thema’s: bijvoorbeeld dierentuin, winkeltje, ziek zijn en verkeer. Hier pas ik zoveel mogelijk speelgoed en activiteiten op aan. Is het thema verkeer, dan liggen er puzzels met auto’s op tafel, plakken we een stoplicht, maken we een file van auto’s in het lokaal en zingen we liedjes als ‘Een treintje ging uit rijden’. Zo leren de kinderen spelenderwijs”.

Heeft uw peuter ook zin om te komen spelen? Kom dan eens kijken!
Mail naar [email protected] of bel/WhatsApp 06-23715669 of kijk op www.psg-deblokkendoos.nl

De Blokkendoos

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen