Meidenmiddag VVO succes!

VELP/ ROZENDAAL – Afgelopen woensdagmiddag werd voor het eerst een meidentraining georganiseerd bij VVO. Er werd veel reclame gemaakt wat resulteerde op een flinke opkomst van 20 meiden! 

Deze meiden in de leeftijd van 8-13 jaar hebben getraind onder leiding van Jelle Egging samen met Jeroen Budel en Michele van Pelt. Opzet is om de meiden lekker te laten genieten en voetballen bij VVO.
En dat gebeurde ook! 
Er werd een tikspel gespeeld, getraind op techniek, dribbelen, afwerken en als afsluiting een partij! Alle meiden waren bijzonder tevreden en gaven aan volgende week weer te willen komen.
tn6qb4eclmv1jxqpnygd506x3
Omdat de opkomst zo hoog was is het misschien zelfs mogelijk om volgend jaar een meidenteam in te laten schrijven bij VVO. 
Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en wil jij ook graag in een meidenteam bij VVO? Kom dan aanstaande woensdag trainen van 16.00-17.00. Inschrijven is niet nodig, gewoon komen is voldoende!  
Hoe meer meiden hoe meer vreugd!
Voor meer informatie: Jelle Egging, 06-48523465
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
a5isnh4ib58q63gnfa8ky1jgd
i99ajh1l6t66f16e5rtsfyea3
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen