Velperbroekcircuit afgesloten voor verkeer

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ARNHEM – In verband met groot onderhoud  aan het asfalt wordt het verkeersplein Velperbroek twee weekenden in augustus afgesloten voor weggebruikers. 

Rijkswaterstaat voert deze werkzaamheden bewust uit tijdens de zomervakantie omdat er dan minder verkeer is, waardoor de hinder zo veel mogelijk wordt beperkt. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.
Afsluitingsperiode
Het gehele verkeersplein Velperbroek inclusief alle op- en afritten wordt afgesloten van vrijdagavond 8 augustus tot en met maandagochtend 11 augustus en vrijdagavond 15 augustus tot en met maandagochtend 18 augustus. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Fly-over
De A12 boven het verkeersplein Velperbroek maakt geen onderdeel uit van de werkzaamheden en blijft dus open voor het verkeer.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel met de gratis informatielijn 0800-8002.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen