Natuurbegraafplaats Heiderust Rheden op Uitvaartbeurs Eusebiuskerk

Foto: rheden.nieuws.nl

ARNHEM/RHEDEN – Op zondag 28 februari van 11.00 uur tot 16.00 uur staan de medewerkers van de Natuurbegraafplaats Heiderust op de Arnhemse Uitvaartbeurs in de Eusebiuskerk in Arnhem. Deze beurs geeft informatie rondom een uitvaart.

Medewerkers van de Natuurbegraafplaats Heiderust staan in een prachtig opgebouwde stand. De stand laat het natuurlijke karakter zien van de natuurbegraafplaats. Bezoekers kunnen informatie krijgen over het natuurbegraven op een unieke plek aan de rand van de Veluwezoom.

Daarnaast kunnen bezoekers informatie krijgen over asverstrooiingen, afscheidsbijeenkomsten in bijvoorbeeld de openlucht aula en het begraven op de begraafplaats.

Natuurbegraven in de gemeente Rheden
De natuurbegraafplaats is een onderdeel van de 24 ha tellende begraafplaats en gedenkpark Heiderust. Sinds juni 2015 kan er gekozen worden voor natuurbegraven. De graven liggen verspreid over 2 ha aan de rand van de Veluwezoom. Het unieke van deze begraafplaats is dat er twee personen kunnen worden begraven en dat de graven voor onbepaalde tijd zijn.

Kijk voor meer informatie over de uitvaartbeurs op http://www.arnhemseuitvaartbeurs.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen