Radar Uitvoering Oost nieuwe aanbieder welzijnswerk in Rheden

Foto: Radar Uitvoering Rheden

GEMEENTE RHEDEN – In de gemeente Rheden wordt het welzijnswerk vanaf 1 januari door een nieuwe organisatie uitgevoerd: Radar Uitvoering Oost.

Net als u gewend bent van onze voorganger, is het Rhedens model leidend in alles wat wij doen. U als inwoner staat daarin centraal. Daar waar gevraagd bieden wij bewoners, jong en oud, en wijken ondersteuning bij activiteiten en sociale vraagstukken.

Belangrijk hierbij vinden wij een goede relatie met de bestaande netwerken en partners die in een buurt, wijk of dorp actief zijn. De aankomende periode gebruiken wij dan ook om kennis te maken en te inventariseren welke behoefte er is.

Graag stellen wij ons nieuwe team aan u voor:

Van links naar rechts zijn dat: Maaike van Cleef, Meewerkend Projectleider en Krachtcoach in Rheden, De Steeg en Ellecom, Maud van Braam, Participatiecoach Vrijwilligerswerk, Steef Patlak, Jongerenwerker vanaf 1 maart, Walter van Vliet, Krachtcoach in Velp, Dorette van Lieshout (bank), Krachtcoach in Dieren, Spankeren en Laag-Soeren, Hilda Boersma, Coördinator Stichting STOER, Janine Lenting (bank), Jongerenwerker, Marja Olsder, Begeleider Second House en Lidy Kelderman Coördinator MVT. Dit team zorgt ervoor dat ondersteuning bij lopende zaken doorgang vindt, nieuwe signalen worden opgepakt en afgeronde activiteiten en projecten geëvalueerd worden.

De resultaten van de eerder genoemde inventarisatie en behoeftepeiling bundelen wij tot een actieplan per kern. In het voorjaar worden deze plannen aan bewoners en organisaties voorgelegd door middel van startbijeenkomsten. U denkt toch ook mee?

Door middel van het invullen van een korte vragenlijst kunt u meedenken. Via de volgende link komt u bij de vragenlijst terecht: http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=266522.

U kunt de vragenlijst ook tijdens de openingstijden op papier invullen onder het genot van een kopje koffie of thee in buurthuis De Poort in Velp (Heeckerensstraat 201), De Oase in Dieren (Ericaplein 1) en het Dorpshuis Rheden (Meester B. van Leeuwenplein 3).

Heeft u een vraag, een idee voor uw buurt of bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Neem contact met op met Maaike van Cleef: 06-11593726 of [email protected].

article
73662
Kennis maken en inventariseren welke behoefte er is
GEMEENTE RHEDEN – In de gemeente Rheden wordt het welzijnswerk vanaf 1 januari door een
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/73662/radar-uitvoering-oost-nieuwe-aanbieder-welzijnswerk-in-rheden/
2016-02-19T15:00:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/02/19123754/Team-Radar-Uitvoering-Rheden.jpg
Nieuws