Paaseieren gezocht èn gevonden bij Wilhelmina Spankeren

Foto: Manuela Sleking-Arends

SPANKEREN – Met Pasen zijn de Paashaas en eieren traditie. Organisator Bianca Besselink en vrijwilligers van muziekvereniging Wilhelmina hebben op 2e Paasdag dit thema omgezet in een leuke kinderactiviteit.
Dit keer niet met muziek maar spelletjes.

Het Dorpshuis te Spankeren was ingericht als een grote spelletjestuin met spelletjes zoals Kippetje prik en andere vaardigheids- en behendigheidsspelletjes. Uiteraard ontbraken kippen en kuikens niet, er was zelfs een mensgrote Paashaas aanwezig.

Het hoogtepunt was natuurlijk het traditionele eieren zoeken. De gouden eieren moesten gezocht worden. Op elk ei stond een letter welke een spreuk moest vormen. Met veel enthousiasme gingen de kinderen in het struikgewas en zandbak op zoek naar de eieren en de spreuk. Daarnaast mochten de kinderen raden hoeveel chocolade eieren in een pot zaten.

De winnaar heeft een chocolade pakket gewonnen. Het snoepgoed werd gesponsord door ‘Snoep en Doe’ uit Dieren-zuid. Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren hoopt deze activiteit volgend jaar weer te organiseren.

Meer informatie over Wilhelmina vindt u op de website www.wilhelmina-spankeren.nl. of via de secretaris [email protected], Telefoon: 0313 450295.

(Foto’s: Manuela Sleking-Arends)

IMG_17963

IMG_34095

IMG_96215

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen