Dementie en het levenseinde

DIEREN – De komende Informatie- en ontmoetingsavond over dementie in Dieren, op dinsdag 19 april, heeft ‘het levenseinde’ als thema.

Dementie is een ziektebeeld waarbij iemand steeds verder achteruit gaat en steeds meer functies verliest. Het is daardoor onvermijdelijk dat mensen met dementie door – of in ieder geval mét – deze ziekte, sterven.

Het is verstandig om in een vroeg stadium met elkaar te spreken over de laatste fase van dementie, want er zijn dan veel ingrijpende beslissingen te nemen.

Te gast is Mieke Pluymert, specialist ouderengeneeskunde en kaderarts palliatieve zorg. Ze gaat in op de problematiek en beantwoordt desgewenst vragen uit de zaal.

De bijeenkomst wordt gehouden bij Intermezzo, in de Bijenkorf, Harderwijkerweg 1 in Dieren. Aanvang 19.00 uur. De toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van het gebouw.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de organisatie wel erg prettig. Dit kan via MVT Rheden/Rozendaal: 026 – 370 70 70, op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur. Of per mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen