’Latin’ voorjaarsconcert Muziekvereniging Wilhelmina

Foto: Muziekvereniging Wilhelmina Spankeren

SPANKEREN/DIEREN – De temperatuur stijgt en de zon laat zich weer volop zien! Reden voor Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren om op zaterdag 23 april, een concert in ‘Latin’ sfeer te organiseren.

Kern van het concert is de reis van Columbus naar Amerika. daarbij belandt het schip via Amerika in tropische sferen.

De slagwerk groep van Muziekcorps De Voormalige Schutterij, uit Doesburg, assisteert de fanfare als ‘rithm section’ tijdens de Latijns-Amerikaanse muziekstukken zoals samba, mambo en carnaval. Dirigent Christian Ansink heeft de leiding over dit avontuurlijk en swingend orkest.

Naast de fanfare treden het opleidingsorkest, het opstaporkest en de slagwerk groep van Muziekcorps De Voormalige Schutterij op. Het opstaporkest staat onder leiding van dirigent Ferdinand Sikkelbein.

De slagwerkgroep speelt onder leiding van dirigent Arend Jan van Straten onder andere Besame mucho, Apache en River kwai (ook bekend als Colonel Bogey).

Het concert wordt in de Emmaüskerk op de Rode Kruislaan 2 in Dieren gehouden. De toegang is gratis. Het concert is op zaterdag 23 april en begint om 20:00 uur. De zaal is vanaf 19:30 uur open.

Meer informatie vindt u op de verenigingswebsite www.wilhelmina-spankeren.nl of bij het secretariaat [email protected]

Voorjaarsconcert__Wilhelmina_2016[1]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen