Programma Koningsdag Velp

VELP – Er is weer van alles te beleven in Velp tijdens Koningsdag! Onderstaande opsomming geeft een korte weergave van veel van de activiteiten die in Velp op woensdag 27 april georganiseerd worden.

Straattekenen op de OvertuinAubade en kinderspelen
Koningsdag in Velp begint traditiegetrouw met de Aubade op de Overtuin. Burgemeester P. van Wingerden-Boers houdt om 10.00 uur een korte toespraak waarna de vlag wordt gehesen en het Wilhelmus wordt gezongen, begeleid door de Velpse Drum- en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt.

Plaats Aubade: Overtuin, 10:00 uur, Kinderspelen:Burgemeester Brandtplein, 13.00 – 16.00 uur. Organisatie: Velp voor Oranje en Buurtvereniging Burgemeester Brandtplein.

Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/evenementen/feestprogramma-voor-kinderen-op-koningsdag-in-velp/

Koningsmarkt VelpKoningsmarkt
De Koningsmarkt aan de Rozendaalselaan en Burgemeester Brandtlaan is uitgegroeid tot de grootste particuliere markt in Oost-Nederland met meer dan 200 kramen en grondplaatsen en ca. 35-40.000 bezoekers.

Plaats: Rozendaalselaan en Burgemeester Brandtplein/-laan. Tijd: 10.00 – 17.00 uur. Organisatie: Stichting Velp voor Oranje.

Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/evenementen/koningsmarkt-in-velp/

Koningsschieten Koningsdag VelpAFGELAST!! – Koningsschieten in centrum Velp – AFGELAST!!
Sinds twee jaar wordt het traditionele Koningsschieten niet meer in het Velpse Ossendal gehouden, maar staat de stellage met de houten vogel midden in het dorp.

Plaats: Overtuin, 12:00 Parkeerplaats bij de ABN-AMROBank, Organisatie: Velp voor Oranje.

Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/evenementen/koningsschieten-in-centrum-velp/

GiroFietsspuiterij

Tijdens Koningsdag is er na het vogelschieten, van 14.00 tot 17.00 uur een fietsspuiterij op de parkeerplaats bij de Simply Delicious aan de hoofdstraat. Daar kan iedereen die dat wil zijn fiets gratis Giro roze spuiten.

Plaats: Parkeerplaats bij de Simply Delicious aan de hoofdstraat, 14:00 – 17:00 uur, Organisatie: BIZ Centrum Velp

Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/evenementen/fietsspuiterij-tijdens-koningsdag/

Villaparkconcert Koningsdag VelpStoryville Jassband en Concours d’Elegance met klassieke auto’s in het Villapark in Velp
Ruim voordat de Storyville Jassband aantreedt, hebben de 150 deelnemers aan de Oranje Klassieker Rit Velp (O.K.R.V.) hun opgepoetste, antieke auto’s opgesteld rondom de vijvers van het Villapark. Vanaf 18.30 uur rijden zij Velp binnen en om 19.30 uur worden de winnaars van het Concours d’Elegance bekend gemaakt.

Plaats: Vijverlaan Velp, 18:30 – 22:00 uur. Organisatie: Stichting Velp voor Oranje en OKRV.

Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/evenementen/storyville-jassband-en-concours-delegance-met-klassieke-autos-in-het-villapark-in-velp/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen