Volle zaal bij voorjaarsconcert Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps gaf zondag 24 april 2016 voor een volle zaal in Partycentrum “Ons Huis” in Rheden, een geweldig voorjaarsconcert.

Burg. v Leeuwenplein 24-4-16   001Na een welkomst woord aan de vele aanwezigen door voorzitter Kees Staats, ging als eerste de slagwerkgroep van start, onder leiding van Ronald Loesink, brachten zij een aantal prachtige nummers ten gehore waaronder: Cool Brandy, Three Jobs, Rockmarch, Sprauwerjagerspolka en Haka Energy. Hierna was er een pauze waarin men loten kon kopen waarmee weer mooie prijzen waren te winnen.

Onder leiding van dirigent Harry van Bruggen werd het programma na de pauze vervolgd met als eerste het optreden van twee leerlingen Freek Grandia en Evi Dekker, op bugel en trommel onder toezicht van hun docente Joanne te Loo. Hierna bracht het Fanfare Corps onder andere de volgende nummers ten gehore : Wake me Up, Skyfall, Let it go, Ode aan het Nederlied en een Deep purple medley. Bij een aantal nummers werden zij vocaal begeleid door zangeres Marijke Voorst.

Burg. v Leeuwenplein 24-4-16   021Het was een gevarieerd programma dat het beluisteren meer dan waard was, wat te zien was aan het geweldige applaus van het publiek na afloop.

Jubileumconcert RFC 120 jaar!
Het voorjaarsconcert was de opmaat naar het grote jubileumconcert dat op 5 en 6 november zal plaats vinden in sporthal “De Hangmat” ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van de vereniging.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Helpers voor de oud-papieractie gevraagd!
Het Rhedens Fanfare Corps haalt al jaren lang één maal per maand oud papier op in het dorp ter versterking van de kas. Deze financiële ondersteuning is onmisbaar voor de vereniging! Door het wegvallen van enkele vaste krachten zoekt men nu versterking voor deze groep. Dus wilt u zich enkele avonden per jaar beschikbaar stellen dan kunt u contact opnemen met coördinator Gerrit Peters: 026 – 495 37 93

Voor meer informatie : [email protected] of kijk op: http://www.rhedensfanfarecorps.nl of kom langs bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen