Servicecentrum gemeente Rheden en Rabobank Velp gaan samenwonen!

Foto: gemeente Rheden, Theo Jansen

VELP – Vanaf eind juli gaan het Servicecentrum Velp van de gemeente Rheden en de vestiging van Rabobank Arnhem en Omstreken in Velp samen verder onder één dak.

Het huidige kantoor van de bank aan De Overtuin 6 wordt daarvoor verbouwd.

Burgemeester Van Wingerden-Boers en de heer Verheijen, directeur Bedrijfsmanagement van Rabobank Arnhem en Omstreken, tekenden hiervoor op maandag 25 april de huurovereenkomst in het gemeentehuis in De Steeg.

Als het kantoor na de zomer wordt heropend, kunnen de inwoners van Velp en omgeving voor zowel hun bankzaken als hun gemeentezaken terecht in één kantoor. Beide organisaties zijn blij met deze mogelijkheid, waardoor het peil van dienstverlening voor beiden op een hoog niveau gehandhaafd kan blijven.

Vanaf 30 april start de verbouwing van het kantoor. Door de werkzaamheden is het bankkantoor gesloten vanaf deze datum tot eind juli. Ook de automaten zijn enige tijd buiten gebruik.

Klanten worden via onder andere de website van de bank (www.rabobank.nl/arnhem) gewezen op alternatieven. Daarnaast kunnen zij voor servicevragen tijdelijk terecht in het servicecentrum van de gemeente Rheden, op Den Heuvel 32 in Velp.

Kijk naar het onderstaande filmpje hoe de Rabobank en het Servicecentrum er uiteindelijk uit gaan zien:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen