Giro schrijf- en etalagewedstrijd in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Schrijf een verhaal maximaal 500 woorden onder de titel ‘De muur van Beekhuizen’ en maak kans een boekenbon ter waarde van €100,–. Het verhaal mag een fantasieverhaal zijn, een ervaring, een droom, een humoristisch verhaal of bloedserieus. Klim in de pen of ga los op uw pc.

De verhalen kunnen ingeleverd worden bij Boekhandel Jansen & de Feijter in de Emmastraat of gemaild worden naar [email protected]. De juryvoorzitter is Jan Schouwenaar, zelf ook wielrenner, advocaat en schrijver.

De uiterlijke inleverdatum is maandag 9 mei. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Jansen & de Feijter.

Etalagewedstrijd

Veel etalages in het centrum van Velp kleuren roze, voor en tijdens de dagen dat de Giro door de regio raast.

Het winkelend publiek mag de mooiste etalage uitkiezen. Als prijs worden er twee roze taarten uitgereikt door Banketbakkerij Teunissen aan de hoofdstraat, één voor de gekozen ondernemer en de andere uit een verloting onder degene die een mail gestuurd hebben.

Wie heeft de mooiste Giro-etalage vanaf heden tot 8 mei

Stuur uw voorkeur naar mailadres [email protected] onder vermelding van de bedrijfsnaam met de mooiste etalage en uw eigen naam en woonplaats. De winnaar/winnares van de taart ontvangt een persoonlijke mail. Stemmen kan tot 8 mei 2016.

Rheden.nieuws.nl zal regelmatig een voorbeeld etalage tonen op haar facebookpagina https://www.facebook.com/NieuwsuitRheden/ uiteraard mag u hier ook foto’s van etalage’s op de tijdlijn posten.

Meer Giro activiteiten? Lees dan: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/76311/ook-velp-organiseert-activiteiten-rond-de-giro/ en like: https://www.facebook.com/GiroRheden/

Activiteiten rond Giro d'Italia 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen