De Evangelische Gemeente Dieren heeft een eigen nieuw onderkomen!

DIEREN – Zaterdagmiddag 30 april werd aan de Mr. Aalbersestraat het eigen kerkgebouw van de Evangelische Gemeente Dieren geopend door de burgemeester.

Het gebouw was al een goede maand in gebruik, maar op zaterdag 30 april, was de officiële opening. Na een welkomstwoord door voorzitter Cor Bol hield burgemeester Petra van Wingerden een toespraak. Daarna volgde een druk op een grote rode knop waarmee zij de officiële openingshandeling verrichtte, tegelijkertijd werd een filmpje werd gestart.

2016 04 30 Dieren Opening nieuw gebouw EGD 002

In de film waren een aantal beelden te zien van vroeger en heden. Aan het eind klonk er een luide knal waarna er confetti naar beneden kwam. De aannemer die het gebouw heeft neergezet kreeg ook nog het woord. Daarna werden nog enkele mensen, zoals de vrijwilligers, bedankt. De architect, ook met zijn gezin aanwezig, kreeg een woord van dank en zijn vrouw een mooi boeket overhandigd.

Het koor zong nog een tweetal liederen waarmee deze opening was afgesloten en de massaal toegestroomde aanwezigen uitgenodigd werden om nog wat rond te kijken en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook was er op een groot scherm een fotopresentatie te zien van de totstandkoming van het gebouw.

2016 04 30 Dieren Opening nieuw gebouw EGD 005

2016 04 30 Dieren Opening nieuw gebouw EGD 004

2016 04 30 Dieren Opening nieuw gebouw EGD 003

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen