Opening 4Noppes in Dieren

Foto: 4Noppes

DIEREN – Na een lange zoektocht naar een geschikt pand gaat op 7 mei de weggeefwinkel 4NOPPES eindelijk open.

Om 11:30 uur wordt de officiële opening verricht door wethouder Constans Pos. Vanaf 12:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in de winkel.

Op deze dag zullen er nog geen spullen weggegeven worden, dit gebeurt vanaf zaterdag 14 mei. De winkel is vanaf die datum elke zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Wat is er op 7 mei te zien en te doen

Op deze dag start de organisatie met de actie ‘Word Vriend van 4NOPPES’! Iedereen die hen steunt met een gift van € 15,00 of meer dingt mee naar mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een workshop, een cadeaubon of een mooi kookboek.

Het geld dat deze ‘vrienden’ bij elkaar brengen wordt gebruikt om de huur van 2017 te betalen. In feite betaalt elke vriend dus mee aan een stukje winkel. Vindt u dat een mooi idee? Word dan Vriend van 4NOPPES via facebook of op de openingsdag!

Speciale gast deze dag is Victor Smeets, de Dierense kandidaat in het kookprogramma Heel Holland Bakt! Victor bakt ter plekke de lekkerste dingen en laat zien hoe je cupcakes kunt versieren. Uiteraard kunt u kijken hoe hij werkt en alles vragen wat u maar wilt.

Verder is aanwezig Carola van Colorrico. Zij speelt met kleuren. Uit het werken met kleuren komen vaak bijzondere gesprekken voort. Laat u verrassen! Ook zijn er live optredens van Suus & Robert en kunt u meedoen met een workshop SHOP & PIMP (vol = vol).

Voor iedere bezoeker is er een hapje en een drankje (en iets lekkers van Victor). Neem een kijkje in de gezellige tuin, ontdek hoe je heel klein kunt beginnen met moestuinieren. Pluk je eigen theekruiden of plof even neer op de loungebank in de winkel aan Van der Duyn van Maasdamstraat 47.

De komende tijd zal 4NOPPES regelmatig workshops gaan geven en stellen zij hun prachtige huiskamer beschikbaar. Zoekt u een plek om workshops te geven? Een fijne huiselijke vergaderplek? Een plek om trainingen te geven? De achterkamer met tuin en keuken is hiervoor zeer geschikt. Een bijzondere plek ook, omdat uw deelnemers natuurlijk iets mee mogen nemen uit de winkel.

Meer info via [email protected] of via 06 509 68 456, www.4noppes.com | https://www.facebook.com/4NOPPESDieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen