Speelotheek Dieren verhuisd

Foto: speelotheek Dieren

DIEREN – Speelotheek Dieren is verhuisd van ‘De Oase’ naar ‘De Bundel’ in het weekend van 4 oktober. ‘De Bundel’ is het gebouw waarin onder andere de bibliotheek gevestigd is. 

Enthousiasme en voordelen
Eind mei hebben de eerste gesprekken hierover plaatsgevonden tussen Gemeente, Bibliotheek en Speelotheek. De Gemeente wil ‘de Bundel’  een meer multifunctioneel karakter geven, waarbij Speelotheek Dieren een geschikte partner bleek. Alle partijen zijn enthousiast over deze ontwikkeling. De Speelotheek ziet voordelen in de nieuwe huisvesting en verwacht op deze locatie meer zichtbaar te zijn. De verhuizing naar ‘de Bundel’  is dan ook door alle vrijwilligers positief ontvangen.
Van tijdelijk naar definitief
In eerste instantie zal de Speelotheek de uitleen voortzetten vanuit een tijdelijk toegewezen plek in het gebouw. Op termijn zal de definitieve indeling van ‘De Bundel’ bekend worden en zal ook Speelotheek Dieren een definitieve plek toegewezen krijgen binnen deze multifunctionele locatie. Op dat moment zal de Speelotheek een nieuwe definitieve inrichting, naar wens, doorvoeren. 
Openingstijden gewijzigd!
Aangezien de openingstijden van Speelotheek Dieren niet overeen kwamen met de openingstijden van ‘de Bundel’, zijn de openingstijden voor de woensdagochtend en zaterdagochtend gewijzigd. Vanaf nu is Speelotheek Dieren geopend op:
woensdagochtenden van 10.30 – 11.30 uur
vrijdagavonden van 19.00 – 20.00 uur
zaterdagochtenden van 11.00 – 12.00 uur
Welkom!
De vrijwilligers van de speelotheek verwelkomen u en uw kinderen graag vanaf  woensdag 8 oktober op onze nieuwe locatie.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen