Angelique Krüger regio ambassadeur Make-A-Wish Nederland

Foto:

REGIO – Angelique Krüger is de nieuwe Regio Ambassadeur in Gelderland van Make-A-Wish Nederland. Het eerste officiële optreden in haar nieuwe functie heeft zij op 9 oktober.

Angelique presenteert dan het afscheidsconcert van bastrombonist Jos Jansen met de Marinierskapel in het Amphion in Doetinchem. Deze feestelijke avond staat, dankzij Jos, volledig in het teken van Make-A-Wish Nederland. 
Ambassadeursrol in Gelderland
Over haar ambassadeursrol zegt Angelique: ‘Het is een prachtclub mensen die zich inzet voor ernstig zieke kinderen en hun familie. Eén dag bijzonder zijn, één dag iets heel gaafs doen, één dag in het middelpunt staan, maar nu eens niet met je ziekte. Niet (of zo min mogelijk) uitgaan van belemmeringen en beperkingen maar van de mogelijkheden. Met inzet van veel vrijwilligers en sponsoren is dat te verwezenlijken! Daarom wil ik mijn steentje bijdragen. Zodat ernstig zieke kids, die vaak enorm goed in staat zijn om zich aan te passen aan hun situatie, dat heel even niet hoeven te doen. En gewoon kind kunnen zijn.’
Angelique Krüger
Angelique Krüger (1969, Haarlem) groeide op in Friesland. Later verhuisde ze naar Arnhem, waar zij een theateropleiding volgde. Inmiddels is zij alweer 15 jaar het gezicht van Omroep Gelderland. Veel Gelderlanders kennen haar van de live ‘Vierdaagse journaals’ in Nijmegen en het vrolijke programma ‘Zomer in Gelderland’. Een live tv-programma dat in augustus dagelijks vanuit een ander dorp of stadje in Gelderland wordt uitgezonden en veel kijkers trekt. 

Make-A-Wish Nederland
Make-A-Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens) vervult jaarlijks ruim 500 liefste wensvervullingen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.
Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 5.488 levensbedreigend zieke kinderen hun fantastische wens. Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.
Maak wensen waar, steun Make-A-Wish Nederland
Make-A-Wish Nederland werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish op donateurs, sponsors, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan. De kinderen rekenen op u. Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org

Foto: Angelique Krüger, regio ambassadeur Make-A-Wish Nederland in Gelderland

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen