Repair Café Rheden in Dorpshuis onder grote belangstelling van start

RHEDEN – Onder grote belangstelling ging afgelopen zaterdag 7 mei, in het Dorpshuis te Rheden het Repair Café Rheden van start.

Men kan hier terecht voor reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers, laptops, kleding of klein meubilair ook kan men terecht voor vragen over programma’s en software op allerlei apparatuur.

Deskundige vrijwilligers bekijken samen met de bezoekers de mogelijkheden om de spullen weer gebruiksklaar te maken. Alleen de materiaalkosten worden berekend, voor de kosten van de organisatie wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Terwijl de reparatie plaats vindt is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en gezellig een praatje te maken met elkaar, wat te lezen, of eventueel kort een boodschap te doen.

Als blijkt dat de wachttijd te lang word zal bekeken worden voor meer inzet van reparateurs, of uitbreiding op ander vakgebied van deskundigen.

Vanaf heden vindt iedere eerste zaterdag van de maand een Repair Café plaats in het Dorpshuis vanaf 09.30 uur tot 12.00 uur.

Voor meer inlichtingen of aan meldingen kan men terecht bij: Lineke Veldman, [email protected] of Luuk Kuiper, [email protected]

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk ook eens op: http://www.dorpshuisrheden.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen