Bloemenactie Rhedens Fanfare Corps groot succes

RHEDEN – Ook het 15 jarig jubileum jaar van de bloemen-actie van het Rhedens Fanfare Corps op zaterdag 7 mei, was wéér een groot succes, de verkoop liep weer als een tierelier bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat in Rheden.

Op vrijdag 6 mei startte de verkoop om 15.00 uur tot 19.00 uur, men verkocht al gelijk veel plantjes, mede door het geweldige weer had iedereen zin zijn/haar tuin op te fleuren met prachtige kleurrijke planten.

Maar ook op zaterdag 7 mei werden weer vele planten verkocht bij het clubgebouw, ook reden er auto’s met aanhangwagens vol met planten en potgrond het dorp rond. Huis aan huis werd aangebeld door de vrijwilligers van het corps en werden de planten verkocht,

Men kon keuze maken uit Vlijtige Liesjes, Geraniums, Fuchsia’s, Begonia’s, Spaanse Margrieten en mooie hangpotten met inhoud. Vanwege het jubileum jaar was er een Geraniumactie 5 halen = 4 betalen.

De planten verkoop werd mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum Bloemendaal.

Voor meer informatie mail naar: [email protected], of kijk op: http://www.rhedensfanfarecorps.nl of kom langs bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen