4Noppes zoekt versterking van het team!

Foto: Help-Wanted

DIEREN – De weggeefwinkel 4Noppes kan op zaterdag nog wel wat enthousiaste vrijwilligers in hun winkel gebruiken.

Man of vrouw maakt niet uit, wel gaan ze er van uit dat je achter de doelstellingen van 4Noppes staat. Leeftijd is ook onbelangrijk, er komt wel wat tilwerk bij kijken in de vorm van dozen en het uitzoeken van ingebrachte spullen.

Wat vinden ze nog meer prettig? Dat je hen regelmatig op zaterdag 2 of meer uren wilt helpen. Dat je sociaal bent ingesteld en het leuk vindt om bij een kop koffie een goed gesprek te voeren.

Dat je in staat bent om uit te leggen waarom 4Noppes doet wat ze doen en hoe het werkt. En dat je te allen tijde vriendelijk bent en beleefd blijft, vrolijk bent en een flinke dosis empathie hebt.

De planning en communicatie gaat via Facebook, mail en Whatsapp, dus enige handigheid hierin is prettig. Uiteraard willen zij altijd ondersteuning bieden hiermee dus laat het geen belemmering zijn. Maar de bereidheid om het te gaan gebruiken moet wel aanwezig zijn.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met hen op! Het is een leuk team dat goed samenwerkt en elkaar helpt en steunt. Na kennismaking kun je een tijdje meedraaien waarna er samen in overleg besloten wordt of het bevalt.

Alle vrijwilligers vallen onder de verzekering van de gemeente Rheden. Bel met 06 509 68 456 of mail naar [email protected]

4Noppes

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen