Mantelzorgcafé Velp met als thema ontspanning

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het thema van het mantelzorgcafé dat Innoforte op woensdag 15 juni organiseert, is ‘Ontspanning’. Het café wordt gehouden in ’t Prieel.

‘Goed voor jezelf zorgen, dat is voor iedereen belangrijk maar voor mantelzorgers nog meer!’, zo meent Wilma van Eijk van Innoforte. Mantelzorgers zorgen met liefde voor hun partner, familielid, vriend of buur maar vergeten daarbij nogal eens zichzelf.

Zorgen voor een ander is een taak die extra komt op de normale bezigheden als werk en gezin. Tijd voor jezelf schiet er dan wel eens bij in, maar op zijn tijd ontspanning zoeken maakt wel dat een mantelzorger het beter volhoudt en plezier houdt in het zorgen.

Ontspannen kan op vele manieren. Innoforte reikt de deelnemers tijdens het mantelzorgcafé op een creatieve manier nieuwe mogelijkheden ter ontspanning aan. Creatief therapeut/psycholoog in opleiding Susan Gorissen biedt deze avond haar ondersteuning.

Het mantelzorgcafé is een ontmoetingsavond voor en van mantelzorgers. Op deze avonden krijgen zij informatie en tips en wisselen zij ervaringen en emoties uit met elkaar. Op 15 juni wordt besproken hoe ontspannen kan bijdragen aan de eigen gezondheid.

Locatie: ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d, in Velp.Het begint om 19.30 uur tot 21.30 uur en toegang is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen