Jubileumborrel kers op de taart voor buurtvereniging

VELP – Op zaterdag 28 mei 2016 vierde de Buurtvereniging Burgemeester Brandplein te Velp haar 25-jarig bestaan met een jubileumborrel. Deze borrel vond natuurlijk plaats op het Burgemeester Brandtplein in Velp.

Constans Pos
Het programma werd op 15.30 uur officieel geopend door wethouder Constans Pos, waarna voorzitter Melanie Jansen en oud-voorzitter Mieke ’t Hoen kort spraken over de geschiedenis van de buurtvereniging.

John Jansen van Galen
Vervolgens hield oud-buurtbewoner en journalist John Jansen van Galen, bekend van ondermeer het radioprogramma Met het Oog op Morgen, een lezing over de buurt. Tevens werd het nieuwe logo van de buurtvereniging, ontworpen door kunstdocente en buurtbewoonster Barbara van Binsbergen, feestelijk onthuld.

Buurtcafé
Aansluitend aan het programma vond vanaf 16.15 uur een buurtcafé plaats op het Burgemeester Brandtplein. Tijdens dit buurtcafé konden buurtbewoners en oud-buurtbewoners samen herinneringen aan de buurt en de buurtvereniging ophalen en buurtweetjes uitwisselen. Tevens werden er foto’s van de buurt tentoongesteld.

Buurtweetjes
Alle (oud-)buurtbewoners konden hier meer te weten komen over de buurt rondom het Burgemeester Brandtplein. Alle gasten gingen naar huis met een buurtkrant, die speciaal voor de gelegenheid is uitgegeven.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Burg. Brandtplein 28-5-16   014

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen