Herdenking 4 mei in Rheden 

Foto:

Ook dit jaar is het college van burgemeester en wethouders aanwezig bij de nationale herdenking in het Rozenbos in Rheden. Burgemeester P.M. van Wingerden-Boers en wethouder Ron König leggen namens het college een krans bij het monument in het Rozenbos. Na de kranslegging houdt de burgemeester een toespraak.

Belangstellenden kunnen vanaf 19.25 uur verzamelen bij de muziektent aan de Veerweg/Havelandseweg in Rheden of bij de ingang Rhederoord aan de Parkweg in De Steeg. Vanaf deze twee plekken wordt een stille tocht gehouden naar het Rozenbos. De collegeleden vertrekken dit jaar vanuit de Parkweg in De Steeg.  
Het Rhedens Fanfarecorps en het Dierens Mannenkoor zorgen voor de muzikale omlijsting. Leerlingen van basisschool “De Holtbanck” uit Rheden verzorgen de declamatie. Ook de Scoutinggroep De Rhedense Pioniers leveren een bijdrage aan deze herdenking. De organisatie is in handen van het Comité 4 en 5 mei gemeente Rheden e.o. Voor meer informatie over het programma kunt u kijken op www.rheden4en5meicomite.nl en op www.facebook.com/4en5meiComiterheden
De plechtigheid op het Rozenbos wordt afgesloten met een defilé langs het monument
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen