Restaurant De Ruif ontvangt heel veel gasten bij 50-jarige bestaan

RHEDEN – Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Restaurant De Ruif werd er afgelopen maandag 20 juni een receptie gegeven. Ongeveer 700 vaste gasten, leveranciers en personeel kwamen de Familie Groenewoud feliciteren met dit heugelijke feit.

De receptie was van 17:00 tot 20:00 uur en om 18:00 werd er een officieel moment ingelast waarin er diverse toespraken werden gehouden. Als laatste nam eigenaar Henk Groenewoud het woord en gaf zijn zus Josje de Rijk een bos van 30 rode rozen. Hij bedankte haar hierbij hartelijk voor de afgelopen 30 jaar uitstekende samenwerking en vroeg daarbij een daverend applaus van alle aanwezige gasten.

Henk Groenewoud geeft deze zomer het stokje door aan de derde generatie, zij zullen op de vertrouwde voet verder gaan, zei het met een verfrissende blik op de toekomst.

De gasten werden op deze, helaas regenachtige middag ontvangen met een glas champagne en werden verder tot in de puntjes bediend door het personeel, waarbij iedereen een drankje kon nuttigen, maar ook aan hapjes ontbrak het niet, rijen dik stonden de gasten te wachten.

Er waren heerlijke broodjes hamburger, satéstokjes, beenham, spareribs of worst maar ook stokbrood, brie en salade’s. Ook was er een haringkraam waar velen een lekkere nieuwe haring haalden, een ijscokar ontbrak ook niet, hier was de belangstelling minder, logisch, gezien het regenachtige weer.

Heuvenseweg 20-6-16 041

50-jaar historie van Restaurant De Ruif
Co en Willem Groenewoud zijn meer dan 50 jaar geleden gevestigd op Landgoed Midden Heuven in de boerderij en de manege. Een hardwerkende boerenfamilie die besloot de oorspronkelijke hooiberg destijds om te bouwen tot een kantine voor de manege. Op de kaart uiensoep, saté en de ruifburger naar Co’s recept, deze gerechten en dezelfde recepten staan nog steeds op de (lunch)kaart.

Door de jaren heen is de kantine uitgegroeid tot een restaurant. Restaurant De Ruif is een bedrijf waar de familie al jaren samen werkt en De Ruif tot een succes heeft gemaakt. Waar gasten, het personeel en de familie herinneringen hebben opgebouwd. Voor 10, 20 of 30 jaar zijn voor vele gasten sommige personeelsleden een vertrouwd gezicht.

Een bijzondere, authentieke, historische en nostalgische plek is Restaurant De Ruif verworden na 50 jaar hard werken door de familie Groenewoud en het personeel, waar de gasten generatie op generatie terugkomen naar deze bijzondere plek.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: http://restaurantderuif.nl/

Heuvenseweg 20-6-16 063

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen