Voorlichtingsavond over ICCCR2016 in het gemeentehuis

Foto: ICCCR2016

DE STEEG – U heeft het misschien al vernomen, van 11 t/m 14 augustus 2016 is Landgoed Middachten het decor voor de 16e International Citroën Car Club Rally. De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal evenement.

De Citroën World Meeting, zoals het ook vaak wordt genoemd, heeft als doel zoveel mogelijk auto’s van het merk Citroën, klassiek en modern, op een plaats bij elkaar te brengen en daarmee een zo breed mogelijk publiek te trekken.

In 2016 hebben de Nederlandse Citroënclubs voor de derde maal in ruim veertig jaar de eer om dit evenement te organiseren, de ICCCR2016!

De ICCCR2016 is de ontmoetingsplek voor Citroënliefhebbers en -clubs uit de hele wereld. Op dit moment zijn er al 5.000 bezoekers ingeschreven voor alle vier de dagen, waarvan velen ook blijven kamperen.

De verwachting is dat er dagelijks zes tot tienduizend gasten mogen worden verwelkomt. Een dergelijk groot evenement kan voor enige overlast zorgen, al zal dat door de organisatie zoveel dat mogelijk worden beperkt. Daarom ook wordt er samen met de gemeente Rheden een bijeenkomst georganiseerd, waar het evenement aan de omwonenden zal worden gepresenteerd. Zodat zij weten waar ze zich straks in augustus aan kunt verwachten.

Alle inwoners van De Steeg en Ellecom, overige bewoners van de gemeente Rheden en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor de informatieavond op donderdag 14 juli aanstaande.

Aanvang om 20:00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in De Steeg.

Voorlichtingsavond ICCCR2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen