Wil je ook een lokale nieuwssite beginnen?

Foto: nieuws

Kijk jij regelmatig op rheden.nieuws.nl en heb je zelf ook interesse om een lokale nieuwssite te beginnen? Er zijn nog diverse buur(t)gemeentes vrij! Met jouwgemeente.nieuws.nl kun je dé nieuwssite uit de omgeving creëren en beheren.

Jij gaat uw eigen nieuwssite beginnen en waar mogelijk samenwerken met rheden.nieuws.nl. Bijvoorbeeld advertenties delen, berichten doorzetten en tips geven.

Woon je bijvoorbeeld in Brummen, Doesburg, Lingewaard, of Arnhem en vindt je het leuk om nieuws te zoeken, vinden en te plaatsen? Je kunt vanuit (t)huis werken en je eigen tijd indelen.

Nieuws.nl heeft meer dan 200 lokale nieuwssites door heel Nederland, waarvan inmiddels meer dan vijftig beheerd, en biedt ondernemende journalisten en schrijftopppers de kans om op een toegankelijke manier een online platform te starten. Als uitdaging naast ander (freelance) werk, in een later stadium als fulltime baan of met een samengestelde redactie; er zijn vele mogelijkheden.

Wat biedt nieuws.nl?

  • Een sterke domeinnaam met exclusief gebruikersrecht
  • Een complete website en cms die constant worden doorontwikkeld
  • Mogelijkheid tot begeleiding op zowel technisch als journalistiek gebied
  • Een vast salesteam dat van de website ook commercieel een succes kan maken
  • Ontwerp van logo’s en visitekaartjes voor PR
  • Een platform voor samenwerking met andere gemeentes en/of de landelijke redactie
  • Een plek om een eigen onderneming op te bouwen met de kennis en middelen van een bestaand team

Wat zoeken ze?
Nieuws.nl zoekt journalisten, communicatie-experts of mediakenners die zich graag op gemeentenieuws willen focussen, en die artikelen kunnen schrijven, maar ook samen willen werken met lokale bedrijven en de gemeente.

Die flexibel zijn en ook buiten kantooruren het laatste nieuws graag verslaan.

Die zelfstandig werken en niet kunnen wachten om het lokale gezicht van Nieuws.nl te worden

De meer dan vijftig beheerders die door het hele land hun Nieuws.nl-website beheren, hebben een zeer diverse achtergrond. Nieuws.nl dan ook niet op zoek naar één type ondernemer, maar gaan graag in gesprek over hoe we een positieve samenwerking kunnen opzetten.

Ben je geïnteresseerd in het starten van je eigen nieuwssite of wil je meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen