Ruimte beschikbaar om uw foto’s te exposeren

Foto: vakantiekaart

VELP – Heeft u één of meerdere (vakantie) foto’s die u aan anderen wilt laten zien? Aan de hoofdingang van het voormalige ‘Vivaregebouw’ aan de Velpse Waterstraat 11, zijn zes plekken vrij om ze gratis tentoon te stellen.Team3.0, een van de nieuwe huurders, verwacht op deze wijze de enigszins kaal aandoende voorzijde wat op te fleuren.

Het formaat van de foto’s mag maximaal A4 zijn en liefs liggend (‘landscape’) of twee staande A5-afbeeldingen naast elkaar. Bij interesse mail naar: [email protected].

Woningbouwcorporatie Vivare verhuisde ruim een jaar geleden naar bedrijventerrein IJsseloord in Arnhem om hun diensten te centraliseren. Daardoor werd het stil op en rond een opmerkelijk gebouw aan de Waterstraat.

Parkeerplaats
’s Avonds parkeren vrachtwagens op het voorterrein en in de weekenden gebruiken sportteams de ruimte om af te spreken voordat ze carpoolend naar de uitwedstrijd gaan. Toch is het overdag sinds een half jaar weer wat drukker aan de voorzijde. Het pand huisvest een modellen- en promotiebureau, een mediaproductiebedrijf en Team3.0, een sociale onderneming die met trainingen en consultancy het beste uit mensen en organisaties haalt. Van de hoofdingang maken de drie bedrijven echter geen gebruik.

Met mooie foto’s van buurtgenoten verwacht Team3.0 die plek wat levendiger te maken.

Als er meer dan zes foto’s worden aangeboden, dan komen ze in een roulatieschema. De foto’s blijven uiteraard eigendom van de maker/aanbieder en worden op verzoek, na contact, tijdens werkdagen teruggegeven. Commerciële plaatjes zijn niet echt de bedoeling, aldus de organisatie Team3.0, maar uiteraard kunnen makers/aanbieders onder of naast de foto wel naar zichzelf verwijzen.

Regelmatig zal een foto van de gehele actuele collectie ook op internet verschijnen (website Team3.0, Facebook en Twitter). Voor contact hierover mailt u naar: [email protected]

Informatiebijeenkomsten
Gestart in 2012 te Huissen heeft Team3.0 meer plannen voor de regio Arnhem/Rheden. Zo is er contact met de Velpse schoonmaakorganisatie CMS om in groter verband na te denken om minder fysiek arbeid aan te bieden aan oudere werknemers.

En komend najaar worden vermogende (oud)ondernemers uit de regio uitgenodigd voor informatiebijeenkomsten om de (al dan niet sociale) businessplannen van de Team3.0 trainingsdeelnemers met tijd, contacten en geld te ondersteunen tegen een minderheidsaandeel. Wie niet lekker gaat in zijn/haar werk kan zich nu al oriënteren of de trainingen van Team3.0 iets zouden kunnen zijn. Deze workshops zijn gratis, starten eind augustus 2016 en de agenda staat op de website: Team3punt0.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden