Tevreden deelnemers ‘Mijn Huis Mijn Toekomst’.

RHEDEN – De geschoolde vrijwilligers van stichting STOER werken op dit moment volop aan het project ‘Mijn Huis Mijn Toekomst’ voor de gemeente Rheden. Bijna 700 huishoudens hebben zich voor deze stimuleringsregeling opgegeven.

De geschoolde vrijwilligers van stichting Stoer (senioren teams ondersteunen elkaar in Rheden Rozendaal) hebben de afgelopen maanden al veel senioren bezocht en er zijn in veel woningen reeds aanpassingen verricht. Doel van dit project is dat door middel van aanpassingen senioren langer in hun woning kunnen blijven wonen. De senioren die zich hebben opgegeven voor dit project worden twee maal bezocht door de vrijwilliger.

De Gemeente Rheden heeft de eerste subsidies inmiddels aan de senioren uitbetaald. Veel senioren hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de aanpassingen in hun huis en over de werkwijze van de vrijwilligers en de gemeente Rheden.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen zullen de vrijwilligers van stichting Stoer nog tot eind februari 2017 de tijd nodig hebben om alle deelnemende senioren te bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen