Rheden eet smakelijk; Kip

Foto: Michael Cote - CC By Foter

Column – De Gelderlander schreef vannacht om 0:10 uur: “Politie-agenten pakken braadkipdief buiten diensttijd”. Fascinerend bericht, in Velp gisteravond en er is geweld gebruikt door de agenten. Twee politie-agenten zijn vrij en pakken één verdachte op, zijn twee handlangers weten te ontsnappen.

De buit was 8 pakken gehakt en twee braadkippen. Dat was waarschijnlijk wat de aangehouden man bij zich had. De andere twee hadden waarschijnlijk de groenten en wat te drinken bij zich.

Deze week dan maar een kip-special?

Sympathiek dat de bestolen grootgrutter een recept voor de perfecte braadkip online gezet heeft.

De kip met mango en cashewnoten is een lekkere zomerse salade, goed idee voor de komende week? Dit Baskische kiprecept zit barstensvol groenten, is snel klaar en kunt u vooraf klaarmaken op het door u gewenste moment voor een kwartier in de oven schuiven. Bij zonnig weer valt een maaltijdsalade goed in de smaak: knapperige knisperende kipsalade.

Er moet ook nog iets met de gehakt die de hermandad in beslag genomen heeft. Als het 8 pakjes van een pond waren dan kan het hele politiebureau getrakteerd worden op deze Italiaanse lekkernij uit de oven voor 32 man/vrouw..

Rheden eet smakelijk!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden