Open Dag van de Buurt in Velp zuid

Foto: KZ Radio, Silvester van Hagen

VELP – Zondag 25 september vindt er weer een Open Dag plaats bij Buurthuis de Poort. Dit jaar gecombineerd met de al jaren succesvolle dag van de Buurt. In en rondom Buurthuis de Poort worden vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Het merendeel van de groepen en activiteiten die plaatsvinden in Buurthuis de Poort zullen zich deze dag presenteren. Komt u eens een kijkje nemen of één van deze activiteiten wellicht iets voor u is. Bij de meeste groepen is nog ruimte om u aan te melden.

Ook buiten is er van alles te doen, met onder andere een kleedjesmarkt. Kom lekker struinen en koopjes jagen. Mocht u zelf een kleedje willen, kunt u zich hiervoor aanmelden bij Marten Zweers, de beheerder van de Poort. Loopt u daarvoor even binnen of belt u met 026 – 848 17 53.

Daarnaast is er allerlei vermaak en zijn er veel mogelijkheden voor ontmoeting en gezelligheid. Zangers Machabelle zal twee optredens van een half uur verzorgen tussen 12.00 uur en 14.00 uur en daarnaast draait Internetradio De Kleine Zwerver weer als vanouds. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht met een springkussen, diverse spelletjes en ook kunnen zij een suikerspin of popcorn maken.

Uiteraard is er een hapje en een drankje (tegen betaling) – dus kom langs voor gezelligheid en ontmoeting!

  • Wat: Open Dag van de Buurt
  • Wanneer: zondag 25 september 10.00 tot 16.00 uur
  • Waar: Buurthuis de Poort – Heeckerensstraat 201 Velp
  • Toegang gratis.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen