Sauter Wijnen Velp vijf jaar!

Foto: Sauter Wijnen Velp

VELP – In september 2011 opende Sauter Wijnen de deuren van het statige pand aan de Rozendaalselaan 22 in Velp. Vijf jaar later is deze wijnwinkel uitgegroeid tot een volwassen bedrijf. Dat is iets waar men trots op is en natuurlijk reden voor een feestje.

Bestsellers in de aanbieding
Hoe kan Sauter Wijnen Velp dat nou beter doen dan door de tien bestsellers met voordeel aan te bieden? De hele maand september ontvangt u bij aankoop van vijf flessen wijn de zesde fles gratis!

Unieke wijnwinkel
Sauter Wijnen Velp is een laagdrempelige wijnwinkel met een fascinerend assortiment kwaliteitswijnen voor particuliere wijnliefhebbers, bedrijven en horeca. Het bedrijf zit in een prachtig winkelpand aan de Rozendaalselaan in Velp, met aangrenzend een (proef)tuin.

In het voorjaar van 2016 is men druk bezig geweest de winkel verder te optimaliseren en te verbeteren. Het is vernieuwend maar ook functioneel. Zo beschikt het nu ook over een wijnbar en proefruimte. Met deze aanpassingen is Sauter Wijnen Velp, net zoals bij de opening in 2011, haar tijd weer ver vooruit. Nog overzichtelijker en nog meer keus!

Ze hebben meer dan 400 soorten kwaliteitswijn op voorraad. De wijnen staan overzichtelijk opgesteld, gesorteerd op land en regio. Van oudsher zijn de wijnen overwegend van Franse afkomst.

De laatste jaren is er ook een indrukwekkend portfolio opgebouwd met wijnen uit Italiƫ, Spanje, Oostenrijk en de zogenaamde nieuwe wereld. Betaalbaar of kostbaar, telkens staan authenticiteit en kwaliteit centraal.

Het kiezen van wijn blijft een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom staan er wekelijks diverse wijnen open op de proeftafel en organiseren we met regelmaat proeverijen.

Jubileumkortingen
De hele maand september kunt u profiteren van aantrekkelijke jubileumkortingen. Houd verder onze Facebookpagina in de gaten en laat u verrassen door speciale aanbiedingen, koopjes en bijzondere wijnen. Natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel aan Rozendaalselaan 22 te Velp!

Kijk voor meer informatie op: http://www.sauterwijnenvelp.nl en op Facebook via: https://www.facebook.com/SauterWijnenVelp/

Sauter Wijnen Velp vijf jaar!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen