Harry Jekel Live in het Raadhuis Velp

Foto: Het Raadhuis Velp

VELP – Vrijdag 16 september is het tijdens de borrel tussen 15.00 en 16.00 uur weer tijd voor het maandelijkse optreden van Harry Jekel. Harry speelt gitaar, saxofoon en zingt.

Zijn programma bestaat uit evergreens, pop en jazz maar ook Nederlandstalig. En er is altijd een blokje Indische liedjes. En verzoeknummers zijn altijd mogelijk; Harry heeft een enorm repertoire want hij zit al 60 jaar in het vak.

Harry Jekel komt uit Indonesië en samen met zijn ouders, twee broers en zus vormden zij lang het familieorkest Jekel en de Rekels. Onderstaand een filmpje van Indo-TV met een TV-opname van een optreden van het orkest uit 1958. Harry is daar 11 jaar en speelt op de piccolo-fluit.

Toen de Indorock zijn intrede deed kwam er een einde aan het familieorkest. En startte Harry zijn langdurige muzikale carrière waarbij hij onder andere in orkesten over de hele wereld trok.

Kom eens kijken, luisteren, meezingen en dansen. Het optreden is van 15.00 – 16.00 uur. Entree 2,50 of 1 strip.
Het Raadhuis Velp, is een activiteitencentrum voor 55+, Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp, 026-8449140, [email protected]. zie voor wekelijkse agenda www.stichtinghetraadhuis.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen