Verkeersveiligheidsdag op het Rhedens Dieren

Foto: Google Maps

DIEREN – Vrijdag 23 september vindt op Het Rhedens Dieren een verkeersveiligheidsdag voor alle brugklassen plaats. Er is een gevarieerd programma, bestaande uit toneel, debat, een postercampagne, een verkeersbus en fietscontroles. Uiteraard worden de leerlingen gedurende de dag begeleid.

ANWB Streetwise & TeamAlert
De verzorging van het programma is deels in handen van ANWB Streetwise. Daarnaast komt de verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert voor de uitvoering van het project Kruispunt. Kruispunt is een debatproject om de leerlingen te laten realiseren hoe kwetsbaar ze in het verkeer zijn. Aan de hand van filmpjes, stellingen en ervaringen van leerlingen, gaan ze met elkaar in discussie over verschillende onderwerpen op het gebied van verkeersveiligheid.

School voor iedereen
Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs. Het Rhedens biedt alle mogelijkheden van een grote school, maar is heel persoonlijk van sfeer omdat het bewust kleinschalig is georganiseerd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen