Inloopmaand bij Inloophuis Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Het Inloophuis organiseert deze maand verschillende activiteiten, zowel binnen- als buitenshuis. Onder de titel Septembermaand Inloopmaand presenteert het Inloophuis zich aan Dieren en omgeving.

Het doel is dat meer mensen het Inloophuis en de activiteiten die men onderneemt kennen. Ook hoopt de organisatie op aanwas van vrijwilligers en ‘inlopers’. Wat dat laatste betreft heeft men de volle overtuiging dat er nog veel mensen zijn voor wie het Inloophuis iets kan betekenen.

Wat de vrijwilligers betreft richt men zich op verschillende functies. Er is op dit moment vooral behoefte aan medewerkers die de dagelijks inloop begeleiden. Verder zoekt men een secretaris en mensen voor de te starten pr- en activiteitencommissie.

Het is immers de bedoeling dat er naast de inloop meer activiteiten plaatsvinden waarbij ontmoeting en contact voorop staat. Ontmoeting en contact staat ook centraal bij de activiteiten die deze maand worden aangeboden.

Alle activiteiten vinden plaats in het Inloophuis of starten vanaf het Inloophuis. Deelname is gratis.

Activiteiten:.

  • Woensdag 21 september is er van 19.00 tot 21.00 uur schilderen. Aanmelden het schilderen is noodzakelijk.
  • Naast allerlei activiteiten gaat het Inloophuis ook de straat op. Op woensdag 21 en 28 september is men te vinden op de weekmarkt.
  • De actiemaand wordt officieel afgesloten met een Open huis op vrijdagavond 30 september. Wel is er zaterdagmiddag 1 oktober nog een activiteit die speciaal voor en met de Facebookgroep Naastenhulp wordt georganiseerd.

U vindt het Inloophuis op de 1e verdieping van de Oase (lift aanwezig). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Meerssman door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06-30455546.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen