Internationaal Citroën Evenement ICCCR2016 op Middachten

Foto:

DE STEEG – Op woensdag 23 april wordt er op Kasteel Middachten een intentieovereenkomst getekend tussen International Citroën Car Clubs Rally (ICCCR) en Middachten, waarin zij verklaren zich in te spannen voor het organiseren van het internationale vierjaarlijkse Citroën Evenement op Middachten in augustus 2016. 

Namens Middachten zal Franz Graaf zu Ortenburg als vertegenwoordiger van de familie de intentieovereenkomst ondertekenen.
De stichting ICCCR2016 heeft zich ten doel gesteld om de vierjaarlijks terugkerende International Citroën Car Clubs Rally (ICCCR) dit maal in in Nederland te organiseren. Dit vierdaagse evenement zal naar verwachting tussen de 2.500 en 7.500 klassieke Citroëns uit de hele wereld aantrekken. 
Na een uitvoerig selectieproces is op landgoed Middachten een onderkomen voor deze auto’s en de daarbij horende 5.000 à 15.000 Citroën liefhebbers gevonden. 
De gemeente Rheden, waarbinnen Middachten is gelegen, ondersteunt dit initiatief van harte. Om uiting te geven aan deze ondersteuning, zal wethouder Hans Elsenaar, portefeuillehouder recreatie & toerisme bij de gemeente Rheden, aanwezig zijn bij de ondertekening. 
Kijk voor meer informatie op:
http://www.icccr2016.nl/
Onderstaand de promotiefilm ICCCR 2016 “See you in the Netherlands” 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen